Announcements in Greek Forum για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα by GTP editing team 8 January 2019 written by GTP editing team 8 January 2019 0 comments Share 0FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail 9 Η εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand οργανώνει forum με θέμα την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα. To forum θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Money Show Athens, στην Αθήνα, στις 18 Ιανουαρίου 2019, στο Divani Caravel Hotel και ώρες 10:00 με 14:00 στις αίθουσες ΕΔΕΣΣΑ & ΚΟΖΑΝΗ. Τα θέματα που θα αναπτύξουν έγκριτοι ομιλητές και επιχειρηματίες του τουρισμού είναι: –Ξένη Γερνά: Διευθύντρια IEK Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Υπουργείο Τουρισμού “Προκλήσεις και ζητήματα στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού. Η σημασία της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ως βασικού παράγοντα για δημιουργία προστιθέμενης αξίας”. –Χαρά Παπαδοπούλου: Καθηγήτρια IEK Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Υπουργείο Τουρισμού “Ο εμπλουτισμός των προγραμμάτων σπουδών προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των γαστροτουριστών. Μελέτη περίπτωσης: Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων Υπ. Τουρισμού”. –Νίκος Δελλατόλας, σύμβουλος έκδοσης του κλαδικού περιοδικού The Coffee Magazine “Coffee City Tours & Cafe Culture Walks: Ο καφές ως προορισμός”. –Σφυρίδης Ανδρέας, Hospitality Photographer “Σύγχρονες οπτικές τάσεις και εξελίξεις στην ανάδειξη και προβολή του γαστρονομικού τουρισμού”. –Πειστικού Μάγδα, Aκαδημαϊκή υπεύθυνη των προγραμμάτων τουρισμού και γαστρονομίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου “Οι διεθνείς τάσεις στο γαστρονομικό τουρισμό και οι τρόποι αξιοποίησής τους από την εγχώρια αγορά”. Συμμετοχή σε Panel για αναφορά σε ευκαιρίες και προβλήματα ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα: –Χρήστος Ζαγογιάννης, Διευθυντής Bomo Hotels , Mouzenidis Group, Ellinair. –Δημήτρης Παλαιογιάννης, Zorbabook.com “Η απουσία στρατηγικού σχεδιασμού και ένταξης της γαστρονομίας στον χαρτοφυλάκιο του Ελληνικού Τουρισμού”. –Τέρτση Ντίνα, Maiami Seafood Gastronomy, Θεσσαλονικη «Δείπνα εμπειρίας , μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί». –Ανδρινός Μελέτιος, Reservations Manager Kritsa Gastronomy Hotel “Προβλήματα ποιότητας. Η εύρεση τοπικών προϊόντων με πιστοποιημένη ποιότητα σταθερή στο χρόνο, η παροχή ποιοτικών γαστρονομικών υπηρεσιών, ο σχεδιασμός μοναδικών εμπειριών με έμφαση την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου”. –Φυρογένη Στέλλα, Margarita Studios Πάρος “Εποχικότητα και καινοτόμος, εξωστρεφής Γαστρονομική Επιχειρηματικότητα, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ομογενοποιημένη τουριστική αγορά που ο ανταγωνισμός κρίνεται από τις τιμές”. –Σαχάς Ιάκωβος, DNA TRAVEL “Προβλήματα της μη τουριστικής αντίληψης και εσωστρέφειας”. –Κούρτη Λίλα, Trikalinos Grey Mullet Bottarga “Πως τα ποιοτικά ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα, λειτουργούν ως αφορμή για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στη χώρα μας”. –Ζωγράφος Γιώργος, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις , Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης “O γαστρονομικός τουρισμός ως ένας τρόπος ολιστικής αντίληψης του τόπου”. –Τσατσώνη Λένα, Export Sales Assistant στην εταιρεία Domaine Porto Carras “Οινοτουρισμός & Γαστρονομία: Από την Θεωρία στην Πράξη”. –Μπρουσαλιάν Χάρης, Sales/Marketing στην εταιρεία Greek Travel Pages “Δυνατότητες των μοντέρνων online media στην σωστή προβολή της γαστρονομίας σε Ελλάδα και εξωτερικό”. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ, δεδομένου ότι η χωρητικότητα είναι περιορισμένη. Πολύτιμος συνεργάτης: H διοργάνωση του MONEY SHOW Ισχυρός χορηγός επικοινωνίας: Greek Travel Pages Επικοινωνία με τους διοργανωτές: Respond On Demand Ltd Ambassador of the World Food Travel Association in Greece press@respondondemand.com director@respondondemand.com τηλ: 6932230665 Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece. Share 0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail GTP editing team This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner. previous post Thessaloniki Travel Guide Published in Hebrew next post Airbnb, Homeaway vs NYC 1-0: Court Rules Against New Host Data Law You may also like HORECA 2025: Nespresso Professional, απολαύστε την απόλυτη επαγγελματική λύση καφέ! 4 February 2025 Suitel: Προτάσεις, ιδέες και λύσεις για ξενοδόχους στην έκθεση HORECA 2025 3 February 2025 Το L’Étape Greece by Tour de France επιστρέφει τον Απρίλιο με νέες... 30 January 2025 Tourism Awards 2025: Τιμώμενη περιοχή η Περιφέρεια Θεσσαλίας 27 January 2025 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting: Η τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο 21 January 2025 Το 100% Hotel Show επιστρέφει στην Κρήτη στις 22-23 Φεβρουαρίου 13 January 2025 Leave a Comment Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ